opc_loader

Wensenlijst

Welkom bij Chocoparty!
Chocoparty heeft een ruime keuze aan verschillende chocolade workshops. Na een korte introductie en uitleg over chocolade en het bewerken ervan gaat u aan de slag. Onze kookconsulent zal u tijdens workshop begeleiden en diverse tips en technieken geven om een waar kunstwerk te creëren. Een chocolade workshop duurt ongeveer 2½ uur waardoor u de mogelijkheid heeft diverse lekkernijen te maken en te experimenteren met smaken en technieken. Na afloop kan iedereen een royaal gevulde en gevarieerde doos zelfgemaakte chocolade creaties mee naar huis nemen.


Een kleine greep uit de mogelijkheden
Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke slagroomtruffels, Ferrero Rocher bonbons, aardbeienbonbons of limoncello truffels? Of chocoladefudge met karamel en zeezout, bonbons met zelfgemaakte sinaasappelmarsepein, dadelbonbons, hazelnootbrokken .... Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van de consulente krijgt. Uiteraard behoren combinaties van thema's ook tot de mogelijkheden. Boek bijvoorbeeld een Chocoparty voor: een familiefeest, personeelsuitje, babyshower, vrijgezellenfeest, een afscheid van een collega, een verjaardag, jubileum of feestdag.

Waar geven wij de workshops?
Vanaf 6 personen kan je al een Chocoparty boeken en overal waar een keuken aanwezig is kan je een Chocoparty organiseren. Denk hierbij aan een oven, een fornuis, koelkast en de nodige werkruimte. Overige kookgerei neemt de kookconsulent mee. Dit kan makkelijk bij je thuis, op een bedrijf of gezellig in een vakantiehuisje. 


Tarieven
Op de webpagina van de gewenste Chocoparty of in het navigatiemenu via de tarievenpagina kan je makkelijk en snel onze tarieven raadplegen, een offerte of meer informatie aanvragen.

 

Reserveren
Na een positieve reactie op de prijsopgave berichten wij over de beschikbaarheid van de gewenste datum. Indien de gewenste datum al is volgeboekt geven wij alternatieve datums voor de Chocoparty. Met jouw akkoord reserveren wij vervolgens een datum. Van de reservering ontvang je een bevestiging.  

 

Voorafgaand aan de workshop
De kookconsulent bespreekt samen telefonisch de gekozen workshop. De wensen bepalen de suggesties voor de gerechten die de kookconsulent je vervolgens per mail toestuurt. Wij houden ook rekening met allergieën en diëten. Je maakt zelf een keuze uit deze suggesties. 

 

Ik wil graag contact met Chocoparty
Indien je snel contact wil maken met Chocoparty dan kan je onderstaande formulier invullen waarna wij z.s.m. contact met je opnemen. Chocoparty is onderdeel van Kookparty.com, je wordt dan ook geholpen door de klantenservice van Kookparty.

Chocoparty
Het Gudseke 6
3243BG Stad aan het Haringvliet

Telefoon
0187-665722
Tijdens werkdagen
van 9:00 tot 17:00

E-mail:

reserveren@kookparty.com

Bank
NL93INGB0006047266