opc_loader

Wensenlijst


Tarieven en werkwijze

Nodig uw vrienden/familie/collega’s uit en ga lekker koken en proeven. Bij Chocoparty betaalt u voor een professionele begeleiding van maximaal 3 uur bij u thuis, een eigen locatie of gezellig in uw vakantiewoning tijdens een weekendje weg. De prijs van een workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers, hoe meer deelnemers hoe voordeliger de prijs.

Heeft u interesse in een workshop bij Chocoparty, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Chocoparty verzorgt 7 dagen in de week workshops in heel Nederland. Ons team van gespecialiseerde kookconsulenten staan garant voor een onvergetelijke chocolade ervaring. Vraag op tijd naar de mogelijkheden. 

 

Deelnemersgroep 2-5P
 tarief: €139,00, vanaf €27,80p.p.


 

Deelnemersgroep 6-7P
 tarief: €149,00, vanaf €21,29p.p.


 

Deelnemersgroep 8-9P
 tarief: €179,00, vanaf €19,89p.p.



Deelnemersgroep 10-12P
 tarief: €229,00, vanaf €19,08p.p.



Deelnemersgroep 13-15P
 tarief: €289,00, vanaf €19,27p.p.



Deelnemersgroep 16-19P, maximaal 20P
 tarief: €369,00, vanaf €19,42p.p.




Reisvergoeding
U betaalt een reisvergoeding van €0,19 per km. exclusief parkeerkosten. Uiteraard schakelen wij de dichtstbijzijnde beschikbare consulente in. Vraag vrijblijvend of de gewenste datum(s) nog beschikbaar zijn, dan kunnen wij u de exacte reisvergoeding communiceren.

Ingrediënten en boodschappen
Van de kookconsulent ontvangt u een boodschappenlijst en koopt de ingrediënten makkelijk bij een buurtsuper zelf in. Indicatie van de kosten ingrediënten is ongeveer € 6,00 á  € 10,00 p.p. afhankelijk van het gekozen thema. Daardoor maakt u alvast kennis met de voor de workshop benodigde ingrediënten. Wel zo handig als u het gerecht nog eens wilt maken! U kan de boodschappen voor € 45,00 ook door Chocoparty laten verzorgen. Drank en eventuele aankleding, zoals versieringen, regelt u zelf. Na afloop van de workshop ontvangt u van uw kookconsulent de recepten.

Benodigdheden
Wat u nodig heeft is een keuken met standaard apparatuur. Denkt u hierbij aan een oven van minimaal 30x20 cm, een fornuis, een werkblad, bestek en borden en een bijzettafel. Overige kookgerei neemt de kookconsulent mee.