opc_loader

Wensenlijst

Chocoparty heeft een ruime keuze aan verschillende chocolade workshops. Na een korte introductie en uitleg over chocolade en het bewerken ervan gaat u aan de slag. Onze kookconsulent zal u tijdens workshop begeleiden en diverse tips en technieken geven om een waar kunstwerk te creëren. Een chocolade workshop duurt ongeveer 2½ uur waardoor u de mogelijkheid heeft diverse lekkernijen te maken en te experimenteren met smaken en technieken. Na afloop kan iedereen een royaal gevulde en gevarieerde doos zelfgemaakte chocolade creaties mee naar huis nemen.


Een kleine greep uit de mogelijkheden
Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke slagroomtruffels, Ferrero Rocher bonbons, aardbeienbonbons of limoncello truffels? Of chocoladefudge met karamel en zeezout, bonbons met zelfgemaakte sinaasappelmarsepein, dadelbonbons, hazelnootbrokken .... Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van de consulente krijgt. Uiteraard behoren combinaties van thema's ook tot de mogelijkheden.

Boek bijvoorbeeld een Chocoparty voor: een familiefeest, personeelsuitje, babyshower, vrijgezellenfeest, een afscheid van een collega, een verjaardag, jubileum of feestdag.

Waar geven wij de workshops
Chocoparty geeft workshops door heel Nederland en is onderdeel van Kookparty. Kookparty werkt zonder vaste locatie. Onze kookconsulenten komen naar u toe. De workshops worden op locatie, zoals bij u op het bedrijf, bij u thuis of gezellig op uw vakantieadres, gegeven.

Benodigdheden
Wat u nodig heeft is een keuken met standaard apparatuur. Denkt u hierbij aan een oven van minimaal 30x20 cm, een fornuis, een werkblad, bestek en borden en een bijzettafel. Overige kookgerei neemt de kookconsulent mee. Drank en eventuele aankleding, zoals versieringen, regelt u zelf.

Tarieven
Het tarief van een workshop is gebaseerd op het aantal deelnemers en het gekozen thema. Op de webpagina van de door u gewenste workshop kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Het tarief is inclusief een begeleiding van 2½ uur op locatie, reisvergoeding, exclusief eventuele parkeerkosten en drank. 

Reserveren
Na een positieve reactie op de prijsopgave berichten wij u over de beschikbaarheid van de gewenste datum. Indien de door u gewenste datum al is volgeboekt geven wij u alternatieve datums voor uw workshop. Met uw akkoord reserveren wij vervolgens een datum. Van de reservering ontvangt u een bevestiging.  


Voorafgaand aan de workshop
De kookconsulent bespreekt samen met u telefonisch de gekozen workshop. Uw wensen bepalen de suggesties voor de gerechten die de kookconsulent u vervolgens per mail toestuurt. Wij houden ook rekening met allergieën en diëten. U maakt zelf uw keuze uit deze suggesties. De kookconsulent staat op de afgesproken datum en tijd bij u op de stoep voor de workshop. Van de kookconsulent ontvang u na afloop van de workshop de recepten.