opc_loader

Wensenlijst

Bonbons en Chocolade workshops in Hengelo

Chocoparty heeft een ruime keuze aan verschillende chocolade workshops. Na een korte introductie en uitleg over chocolade en het bewerken ervan gaat u aan de slag. Onze kookconsulent zal u tijdens workshop begeleiden en diverse tips en technieken geven om een waar kunstwerk te creëren. Een workshop duurt ongeveer 2½ uur waardoor u de mogelijkheid heeft diverse lekkernijen te maken en te experimenteren met smaken en technieken. Bonbons, Macarons, tekenen met chocolade en meer...
Brownies, bonbons, truffels, mousse, taart, fondue, fontein, lollies, ja zelfs melk: alles wordt onweerstaanbaar van chocolade. Met een Choco Party doe je werkelijk iedereen een plezier. Onze kookconsulent leert je met plezier alles wat jij altijd al wilde weten over chocolade: hoe temper je gesmolten chocolade voor een mooie glans en een brosse beet? Hoe maak je de prachtigste decoraties van chocolade? Hoe moeilijk is het om een bonbon te maken? Welke speciale technieken zijn er nodig om chocolade om te toveren tot iets spectaculairs wat ook nog overheerlijk smaakt? Het water loopt je in de mond tijdens de ruim 2,5 uur dat onze kookconsulent jou en je gezelschap inwijdt in de geheimen van chocolade. Na de workshop neemt iedereen een doosje zelf gemaakte chocolade creaties mee naar huis!

Voor wie?

Een kleine greep uit onze mogelijkheden. Boek bijvoorbeeld een Chocoparty voor: een familiefeest, personeelsuitje, babyshower, vrijgezellenfeest, een afscheid van een collega, een verjaardag, jubileum of feestdag.

Ontdek de workshops van Chocoparty
Chocoparty geeft workshops door heel Nederland, ook in Hengelo. Wij werken zonder vaste locatie. Onze kookconsulenten komen naar u toe. De workshops worden op locatie, zoals bij u op het bedrijf, bij u thuis of gezellig op uw vakantieadres, gegeven. Maak een keuze uit een scala van chocolade workshops:

Workshop bonbons maken
Chocolade figuren en versieren
Tekenen met chocolade
High tea workshop
Workshop taarten maken
Macarons workshop
Cupcake workshop


Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend bij de gewenste workshop een offerte aan. Na een positieve reactie op de prijsopgave berichten wij u over de beschikbaarheid van de gewenste datum. Indien de door u gewenste datum al is volgeboekt geven wij u alternatieve datums voor uw workshop. Met uw akkoord reserveren wij vervolgens een datum. Van de reservering ontvangt u een bevestiging.  

Terug