opc_loader

Wensenlijst

Vrijgezellenfeest


​Boek de Chocoparty!
Gaat jouw beste vriend of vriendin binnenkort trouwen en zoek je een leuk idee voor een vrijgezellenfeest? Een Chocoparty is gezellig, leerzaam, lekker en na afloop kan iedereen een royaal gevulde en gevarieerde doos zelfgemaakte chocolade creaties mee naar huis nemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke slagroomtruffels, Ferrero Rocher bonbons, aardbeienbonbons of limoncello truffels? Of chocoladefudge met karamel en zeezout, bonbons met zelfgemaakte sinaasappelmarsepein, dadelbonbons, hazelnootbrokken .... Leuk om te maken en lekker om te eten!
  ​
​​

Chocoparty heeft een ruime keuze aan verschillende chocolade workshops. Wat dacht u van het maken van heerlijke bonbons of een chocolade high tea?  Na een korte introductie en uitleg over chocolade en het bewerken ervan gaat u aan de slag. Onze kookconsulent zal u tijdens workshop begeleiden en diverse tips en technieken geven om een waar kunstwerk te creëren. Een chocolade workshop duurt ongeveer 2½ uur waardoor u de mogelijkheid heeft diverse lekkernijen te maken en te experimenteren met smaken en technieken. Een Chocoparty is precies wat je nodig hebt. Samen de lekkerste chocolade creaties maken is hartstikke leuk! Bovendien kan iedereen eraan meedoen en ben je niet weersafhankelijk. Je kan een Chocoparty boeken vanaf € 30,00 per persoon en voor groepen vanaf 4 personen. Een Chocoparty doe je trouwens gewoon aan huis of op een door jullie gekozen locatie. Wel zo gemakkelijk als jullie ook nog iets anders willen drinken dan fris.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de creatieve workshops die wij bieden, voor een vrijgezellenfeest is de Chocoparty een bijzondere belevenis om met elkaar te genieten en na te genieten. Voor beschikbaarheid en prijzen stuur je ons een vrijblijvend berichtje, wij beantwoorden al je vragen binnen 24h.