opc_loader

Wensenlijst

Chocolade

Gek op chocola? Dan wilt u de chocolade workshop niet missen. Leer alles over cacao en chocolade en maak de goddelijkste lekkernijen. Gezellig, creatief en lekker! Onze kookconsulent is een expert op het gebied van chocolade en vertelt jullie hier alles over.


U komt te weten waar chocolade vandaan komt, maar ook hoe u het moet bewerken, hoe u ermee decoreert en hoe u ermee kookt. Uiteraard maken we ook diverse lekkere gerechten waarin chocolade de hoofdrol speelt. Yummm…

Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke slagroomtruffels, Ferrero Rocher bonbons, aardbeienbonbons of limoncello truffels? Of chocoladefudge met karamel en zeezout, bonbons met zelfgemaakte sinaasappelmarsepein, dadelbonbons, hazelnootbrokken .... Leuk om te maken en lekker om te eten. De Chocoparty boekt u makkelijk bij u thuis, bij u op het bedrijf of gezellig op uw vakantieadres. 

Een Chocoparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een Chocoparty gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. 

Alternatieve workshops: