opc_loader

Wensenlijst

Bonbons

Chocolade en bonbons, wie houdt er niet van? Zou het niet leuk zijn om zelf eens bonbons te maken met al uw favoriete smaken? Bij Chocoparty weten we precies hoe het maken van bonbons en het samenstellen van de perfecte smaakcombinaties in zijn werk gaat. Deze kennis delen wij graag met u in onze workshop bonbons maken.


Vooraf vindt er een intakegesprek plaats waarin we een richting bepalen voor uw bonbons workshop. U krijgt alle vrijheid om de vorm, versiering, vulling en chocolade te bepalen van de bonbons. In de workshop leert u tevens hoe het maken van ganache en het tempereren van chocolade in zijn werk gaat. Hierbij een kleine greep uit de diverse soorten bonbons die wij samen kunnen maken: slagroomtruffels, Ferrero Rocher bonbons, aardbeienbonbons, limoncello truffels, chocolade fudge met karamel en zeezout, bonbons met zelfgemaakte sinaasappel marsepein, dadelbonbons, hazelnoot brokken. Kom het water u al in de mond? Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van ons krijgt. Tijdens een bonbons workshop worden 6 tot 8 verschillende soorten bonbons gemaakt. Het mooiste is, na afloop neemt iedere deelnemer de zelfgemaakte bonbons mee naar huis. Kortom, een culinaire en leerzame ervaring met een heerlijk smaakje beleeft u bij Chocoparty! 

Een Chocoparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en de gekozen locatie.

Alternatieve workshops: