opc_loader

Wensenlijst

Bonbons

Chocolade en bonbons, wie houdt er niet van? Zou het niet leuk zijn om zelf eens bonbons te maken met al uw favoriete smaken? Bij Chocoparty weten we precies hoe het maken van bonbons en het samenstellen van de perfecte smaakcombinaties in zijn werk gaat. Deze kennis delen we graag met u in onze workshop bonbons maken.

U krijgt alle vrijheid om de vorm, versiering, vulling en chocolade te bepalen. In de workshop leert u tevens hoe het maken van ganache en het tempereren van chocolade in zijn werk gaat. Klaar met de workshop? Neem dan een doos vol zelfgemaakte bonbons mee naar huis. Kortom, een culinaire en leerzame ervaring met een heerlijk smaakje beleeft u bij Chocoparty! 

De Chocoparty boekt u makkelijk bij u thuis, bij u op het bedrijf of gezellig op uw vakantieadres. Een Chocoparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een Chocoparty gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. 

Alternatieve workshops: