opc_loader

Wensenlijst

Cupcakes

Bereiden, bakken en decoreren met chocolade toppings komt allemaal aan bod in deze workshop waardoor u aan het eind van de dag naar huis kunt met een bak vol heerlijke cupcakes in uw favoriete smaak. Wij laten u tijdens de workshop kennis maken met verschillende smaken, technieken en bereidingen waardoor u niet alleen met heerlijke cupcakes naar huis gaat maar veel opsteekt tijdens de workshop.

In onze cupcake workshop zult u dan ook de nodige informatie ontvangen over de verschillende soorten cupcakes, smaken en toppings. Na een korte inleiding van onze kookconsulent gaat u zelf aan de slag met het bakken van uw favoriete cupcakes. Klinkt een gezellig middagje bakken en versieren, gevolgd door een lekker kopje thee met een zelfgemaakt cupcake u als muziek in de oren? Vraag dan snel een meer informatie aan! De Chocoparty boekt u makkelijk bij u thuis, bij u op het bedrijf of gezellig op uw vakantieadres. 

Een Chocoparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een Chocoparty gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. 

Alternatieve workshops: