opc_loader

Wensenlijst

Figuren

Welke speciale technieken zijn er nodig om chocolade om te toveren tot iets spectaculairs wat ook nog overheerlijk smaakt? Het water loopt u in de mond tijdens de workshop "chocolade figuren maken" dat onze kookconsulent u en uw gezelschap inwijdt in de geheimen van chocolade.

De workshop begint een introductie over de herkomst van chocolade. Jullie krijgen uitleg over de materialen en grondstoffen die jullie gaan gebruiken en maakt een keuze uit verschillende chocolade figuren en decoraties. Van chocoladeletters tot chocolade muiljtes, voor ieder wat wils. Boek de workshop als een babyshower of vrijgezellenfeest waarbij jullie aan de slag gaan met het maken van verrukkelijke chocolade creaties in het gekozen thema! De Chocoparty boekt u makkelijk bij u thuis, bij u op het bedrijf of gezellig op uw vakantieadres. 

Een Chocoparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een Chocoparty gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. 

Alternatieve workshops: